Jak se plní přání?
top of page

Jak se plní přání?

Tato otázka může vypadat jakoby vypadla z pohádky. Ale často se s ní setkáváme i našem reálném životě. A mnohdy častěji, než si myslíte.


Jak to udělat, aby se mi splnilo to, co si přeji, o čem sním? Jak dosáhnout svého cíle?


Určitě existuje mnoho způsobů, jak si svá přání plnit a určitě jste mnohé způsoby vyzkoušeli. Možná jste byli úspěšní a možná ne až tak úplně. Občas se potkám i s názorem, že prostě nefunguje vůbec nic. Toto tvrzení většinou přichází, když jsme unaveni ze všech problémů a řešení otázek, které se na nás valí každý den a máme pocit, že vůbec nic se nedaří. I takové dny, někdy i týdny jsou.


Jak je možné, že někomu se daří vše na co sáhne a jinému ne?


Možná se Vám to, co nyní napíši, nebude líbit, ale úspěch a štěstí je zvyk. Možná se Vám tato věta bude zdát jako klišé, které se používá při seminářích, kurzech, motivačních setkáních. Ale ono je to v podstatě pravda.


Jde o zvyk dělat věci tak nějak správně. Už slyším Vaši otázku: "To jako existuje nějaký způsob, jak si správně přát?"


Ano, existuje.


Určitě si pamatujete, jak jednoduché bylo si přát, když jste byli dítětem. Neměli jste žádná omezení. Věřili jste, že vše je možné. Dítě má určitě mnoho přání, ale v daném okamžiku se vždy soustředí jen na jedno přání. A dá jasně najevo po čem touží, co chce. Ono to NĚCO, o čem sní, niterně potřebuje.


Ano, existuji postupy, jak se svým přáním, snem, cílem zacházet.


Děti to mají tak nějak intuitivní. Tuto schopnost mnohdy dospělostí ztrácíme a v přemíře úkolů všedních dnů na ní úplně zapomeneme. A to je škoda. Náš život se tak stává postupně šedým a přestáváme věřit ve své sny, přestáváme si přát.


Jak se tedy naučit správně přát, aby se nám naše přání plnila i nyní, v našem dospělém životě?


Začněte prvním krokem a vytvořte si svou Kartu přání. Možná se Vám to v tuto chvíli moc nezdá a už jste to na 90% zavrhli jako dětinskost. Přesto, zkuste to. Věřte, že realizace Karty přání není až tak jednoduchá záležitost, protože i zde platí, že přát si máte tzv. "správně".


Ta vaše přání nejsou jen tak ledajaká. Jsou Vaše. Měla by to být jasně definovaná představa toho, co opravdu chcete, a co Vás opravdu činí šťastnými. Ne to, co se od Vás očekává nebo si myslíte, že toto je tak nějak správně mít nebo tím být. Už jenom ten seznam přání si udělat stojí za to. Opět řeknu: "Zkuste to."


A protože se vždy snažíme pomáhat na cestě za Vašimi sny, při plnění Vašich přání, cílů či vizí, udělali jsme to i tentokrát.


Připravili jsme pro Vás malý dárek:


e-book Karta přání podle Feng Shui aneb není vision board jako vision board. Je to takový zjednodušený návod, jak si kartu přání udělat, nad čím se více zamyslet, aby se ta Vaše přání mohla začít plnit.


Samozřejmě k tomu přidáváme něco navíc, metafyzické techniky, se kterými u nás pracuje specialistka na tyto techniky Natalia Loginová. V tomto případě Feng Shui. Můžete si o e-book napsat na náš email: centrum.fuzhi@gmail.com, rádi Vám ho ZDARMA pošleme.


Proč používáme metafyziku, a proč právě Feng Shui?


Při práci se svými sny pracujete se svou energii a my Vám k tomu přidáme pomocnou ruku - podporu energie prostoru. Feng Shui je velmi efektivní technika, kterou právě u našich přání můžeme využívat ve svůj prospěch.

Jak s touto energií pracovat, se dozvíte nejen z našeho ebooku, ale také z nového videosemináře Karta přání podle Feng Shui aneb jak si správně přát.


Je zde nejen představena technika přání a aktivace či umístění karty přání, ale hlavně se dozvíte podrobněji charakteristiky sektorů, elementů a význam proudění energie mezi jednotlivými oblastmi našeho života. Jak v e-booku, tak ve videosemináři je toho mnohem více, než mohu uvést zde, v tomto článku.


Že to nemá nic společného s Vaším přáním? Věřím, že má. Sama to již několik let úspěšně praktikuji v osobním i profesním životě. A věřte, tuto techniku využívá úspěšně mnoho lidí, i když Vám o tom neřeknou.


Ono totiž, správně si přát je umění. Toto umění pomáhá dosáhnout nejen některého z našich snů, ale zároveň pomáhá být opravdu šťastným, spokojeným a úspěšným v průběhu celého našeho života. A to už je o něčem jiném, něž jen chtít např. nové auto.


Přijměte do svého života algoritmus úspěšných, slavných a bohatých, protože oni to umění, si správně přát, ovládají.

A jak se teda plní přání? Musíte si ho v první řadě dovolit snít a věřit v ně. Umět ho popsat, umístit ho do svého každodenního života a využít podporu, která dokáže zrychlit, zdynamizovat cestu k Vašemu snu. A o tom všem se dozvědět více, již stojí za to, si například přečíst náš ebook nebo poslechnout videoseminář. Jak jsem psala v úvodu, zkuste to, a uvidíte, co nového Vám Karta přání podle Feng Shui přinese do Vašeho života. Karta přání je začátek, ale každá cesta začíná prvním krokem. Udělejte ho.


Já svou kartu přání dělám každý rok. Určitě je to vždy skvělý start do nového období, protože vím, že mé sny a přání se plní. Připravovala jsem si ji téměř týden a dost jsem přemýšlela, jaké přání si pro kterou oblast svého života budu letos přát. Zpracovala jsem si ji k začátku čínského nového roku, při změně energií na kovového býka. Těším se na tuto novou podpůrnou energii, protože ta loňská, kovová krysa nám dala opravdu všem zabrat. Býk je jiný. Teda jeho energie je jiná, ale o tom si budeme povídat na online setkáních s Natalii Loginovou. Velice ráda Vás na ně zvu.


Přeji Vám hodně chuti do realizace Vaší Karty přání a mnoho splněných přání.














144 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page