Jak na Nový rok, tak po celý rok
top of page

Jak na Nový rok, tak po celý rok

Rok 2020 se pomalu blíží do svého konce. Byl to rok v mnoha ohledech výjimečný. Určitě je dobře se v závěru roku trochu poohlédnout a zhodnotit. Osobně dávám přednost pozitivnímu pohledu na cokoliv, tedy i na tento rok.


Vždy se zaměřuji na to, co se mi povedlo, a za co mohu být vděčná. Protože vděčnost a láska jsou dvě nejpozoruhodnější energie, které nám pomáhají k dosažení nebo zvládnutí čehokoliv. Je vždy za co se pochválit a za co být vděčný. S tímto přístupem vždy naleznu důvod mít radost a cítiti se šťastná. To je energie, která mi pomáhá tvořit.


Jsem dosti pragmatický člověk, který plánuje a systematicky sestavuje postupy a uvádím v život různé systémy a projekty. Jenže letošní rok byl více o pružnosti a schopnosti přizpůsobit se rychle potřebným změnám. Ten, kdo toho byl schopen a udělal je rychle, ten tento rok uspěl. Věřím, že my i naší klienti jsme takoví byli.


Říká se, že žijeme v turbulentní době. Asi ano. Jsme v období rychlých změn - kdo stál, zůstal opodál. Ale ani tento tlak okolností nás nemusí obrat o spokojenost a štěstí. Spíš naopak. Právě zde, při realizaci změn, bychom měli mít zájem udělat změny tak, abychom šťastní a spokojení byli.


Na prahu nového roku, roku 2021 je asi důležité si říct, co je to pravé štěstí pro každého z nás, co nás činí spokojenými. Ono se to ovšem jednodušeji řekne, než udělá.


Za celý rok práce s našimi klienty, se kterými řešíme různé oblasti jejich života, a hlavně nastavujeme realizaci změn, je toto pro většinu z nich úkol nelehký.


Opravdu odpověď na otázku – „Co by mně udělalo opravdu šťastným, po čem nejvíce ze všeho toužím?“, není tak jednoduchá.


Často řešíme peníze, karieru, podnikání, bydlení, zdraví či vztahy. Ale za těmi tzv. problémy k řešení, jsou velmi často naše nenaplněné sny a přání, které jsou skryty za tím, "co bychom měli, co se od nás očekává, co tzv. můžeme nebo nemůžeme, nebo se to něco nehodí," atd.


Mnohdy k sobě nejsme vždy úplně upřímní. I já osobně jsem tímto stádiem svého života prošla. Musela jsem se naučit své osobní sny popsat a dovolit si je. Byl to velmi zajímavý proces.


Přiznat si, co nás dělá šťastnými a spokojenými, je asi to první, co bychom si měli sami sobě, při vstupu do roku 2021 říct.

Pak je dobré si říct, jak se k tomu svému štěstí a spokojenosti chceme dostat. Někdy to zvládneme sami, někdy si k tomu je dobré přizvat někoho dalšího.



Mnohdy jsme to právě my, z našeho centra FUZHI, kteří pomáháme při hledání nejen cesty a postupu k dosažení Vašich snů a přání či cílů. Pomáháme také při poznávání Vás samotných, přirozených vzorců reakcí a chování. Také odkrýváme Vaše skryté sny, které jste v šedi dnů, týdnů, měsíců i let někde skryli a zapomněli na ně, a cítíte, že něco není ve Vašem životě v pořádku. Mnohdy jsou to právě ty skryté skutečnosti, které Vás mohu dělat šťastnými a spokojeni.


Pomáháme Vám na cestě za úspěchem a seberealizací nebo díky nám narovnáváte vztahy k sobě, v rodině, k životním partnerům.

Mnohdy zvedáme Vaši zdravotní kondici, pomáháme hubnout, nacházet zdravější životní styl, zvyšovat výkonnost a energii. Pomáháme Vám rozjíždět Vaše projekty, byznys nebo stavbu Vašeho domova či firemní budovy.


Toho, co Vás může dělat šťastnými a spokojenými je mnoho a náš tým, díky různorodým specializacím, a mnohdy z pohledu Středoevropana i netradičním, Vám může velmi efektivně a rychle pomoci.


Věříme, že Vám budeme pomáhat i v roce 2021, že budeme Vašimi průvodci, mentory, kouči, fyzioterapeuty, lékaři, konzultanty a v neposlední řadě i přáteli.


S mnoha našimi klienty máme i velmi hezké přátelské vztahy. Jsme součástí jejich života, protože jsme s nimi část cesty za jejich sny a přáními prošli. Pomohli jsme jim najít to, co je dělá šťastnými a spokojenými. Navrhli jsme jim cestu, jak se k této metě dostat, a také jsme byli při realizaci těchto snů. A to zase dělá spokojenými i nás.


V roce 2020 jsme díky různým nařízením a omezením museli hledat cestu, jak pomáhat, když ne vždy jsme se mohli s Vámi osobně setkávat. Díky technologiím a možnosti online komunikace, jsme část našich konzultací a služeb přemístili do tohoto prostoru. Kupodivu tato změna nám pomohla rozšířit naši klientelu o mimopražské klienty a dokonce máme část našich klientů ze zahraničí.


Určitě v tomto způsobu poskytování našich sužeb a poradenství budeme i nadále pokračovat a rozšiřovat témata, které Vám pomáhají.


Věříme, že mnoho z Vás v roce 2021 využije právě naše služby v oblasti mentoringu zdraví a zdravého životního stylu, čínské astrologie (čínské metafyziky) a vzdělávání, osobního a profesního rozvoje.

Již nyní připravujeme mnohé novinky, které jak věříme, přivítáte stejně příznivě, jako ty letošní. My se na ně velmi těšíme.


Užívejte si posledních dní v roce 2020, pokud možno se svými nejbližšími ve zdraví a radosti.


Do roku 2021 vstupte se svými sny a představou jejich naplnění.


To jestli se naplní záleží opravdu jen na Vás samotných. Mé osobní motto je - "kde je touha, tam je cesta." Věřím v tato slova a v tuto energii. "Pokud opravdu chci já, vesmír mi pomůže nalézt cestu, jak a s kým toho dosáhnu."


U nás doma se říká - "Jak na Nový rok, tak po celý rok".

Proto s tím štěstím a spokojeností začněte hned 1. ledna 2021.


Splňte si již tento den něco hezkého; co Vás činí šťastným a spokojeným, protože to je základ pro Vaši "Kartu snů a přání v roce 2021". (Budeme si o ní povídat určitě v průběhu ledna a aktivovat ji budeme při zahájení nového čínského roku, při vstupu do roku kovového býka.)


Cestu, jak dosáhnout toho, co si přejete v roce 2021, Vám rádi pomůžeme najít a budeme rádi součásti Vašeho podpůrného týmu.


Existuje jeden náš již známý projekt - Život na vlně energie, který se právě hledáním cesty při dosahování snů, přání, cílů věnuje. Je jedno z jaké oblasti ten sen nebo cíl je. Algoritmy úspěchu jsou stejné pro byznys i pro osobní štěstí. Součásti tohoto projektu je i nalezení vhodného podpůrného týmu, protože v týmu jde vše líp. Zajímá-li Vás to, napište si o informace a můžete začít Život na vlně energie žít již v lednu 2021.


Je to cesta, jak dosáhnout svých snů a cílů, pomocí osobní energie, kterou Vám právě tento rok přináší. Je to jako pustit vítr do plachet, který je dobré využít právě TEĎ, protože fouká vhodným směrem a silou, která nám pomáhá.


Přejeme Vám hodně zdraví, štěstí, lásky a osobní spokojenosti – kolektiv Centra tradiční čínské medicíny FUZHI

56 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page