Čínská metafyzika
top of page

Čínská metafyzika



Už jste o ní slyšeli? Určitě. Dnes žije již jen málokdo, kdo by neměl ani sebemenší ponětí o tom, co se pod tímto pojmem skýtá. A v případě, že vám tento název nic neříká, vzpomeňte si například na Feng Shui. To je totiž jedním ze třech bodů metafyziky jako takové. Ale hlavním tématem metafyziky byl mohlo být heslo: “To, že něco nemůžeme vysvětlit, ještě neznamená, že to neexistuje.” Čínská metafyzika je souborem několika různorodých filozofií, které mohou nám všem pomoci uspořádat si život a srovnat se s naší minulostí. Avšak nejen to. Nejde jen o naši duševní minulost. Díky čínské metafyzice si můžeme svůj vlastní život uzpůsobit do chaosu, který nás bude naplňovat štěstím a radostí. Již žádné zajeté koleje, které nás ubíjejí. Již žádný stereotyp, který nám jen způsobuje deprese a žádnou radost ze života. Feng Shui

Jedná se o jeden z vůbec nejmocnějších nástrojů, díky kterým můžeme dosáhnout harmonie přírodních sil a našeho fyzického i duševního zdraví, prosperity v osobním i profesním životě a prosperity po celý zbytek našeho života. Zdá se vám to příliš? Není to tak. Díky metodě Feng Shui, jejímu pochopení a praktikování jejích principů v praktickém životě můžeme dosáhnout opravdu spokojeného života. Zajímavostí je, že Feng Shui bylo ve svém úplně prvotním základu využíváno k nalezení správného umístění hrobu. Teprve až o mnoho desítek let byl tento princip využít i pro stavbu domů. Není to tak dlouho, kdy se tato metoda konečně začala používat i k rozložení obytného prostoru jako takového. O čem jste kdy přemýšleli, lze lehce vysvětlit Stalo se to někdy každému z nás. Všichni jsme si tím prošli. Nejen vy přemýšlíte, zda vše, co se vám kdy v životě stalo bylo již ve chvíli vašeho příchodu na tento svět někde zapsáno. Ať již ve hvězdách nebo v knize osudu. Každého z nás tyto myšlenky někdy napadají. A není na tom vůbec nic špatného. Není to nic za co bychom se měli stydět. Ba právě naopak. My všichni, kdo tyto myšlenky máme, vlastně máme pravdu.

A víte čím to je? Je to “Qi”. To je ta proměnlivá veličina, která je ovlivněna nezastavitelným tokem vesmíru a tak je hlavním vysvětlením způsobu výběru různých termínů. Ať se již bavíme o termínu svatby, otěhotnění, nástupu do nové práce nebo zahájení stavby domu.

Právě Qi využívali již nejstarší z nejstarších císařů říše římské. Bez tohoto indikátoru kosmického šumu si nedovolili uspořádat jakoukoliv společenskou akci (korunovace, zásnuby, svatba). Dokud císař neměl přesně informace o tom jak se Qi právě v ten určený den nebo termín chová nebyl ochoten přistoupit ke složitějších státnickým záležitostem. Jsme zde jen pro vás…


A tak si i my říkáme, že byste na některá rozhodnutí neměli sami. Víme, že životní rozhodnutí jsou vždy složitá a ne vždy se rozhodneme správně a špatné rozhodnutí kolikrát může velmi nepříjemně ovlivnit nás budoucí život. A nemusíme tady mluvit jen o několik následujících měsících a brzkých letech, ale i to následujících desetiletích. A co když naše rozhodnutí neovlivní jen nás, ale i naši rodinu, přátelé, blízké.

Máme dnes jedinečnou možnost nedělat rozhodnutí sami. Nezáleží na tom, jestli nás odborníci čínské metafyziky znají osobně nebo ne. Oni jsou profesionálové. A nejen že jsou profesionálové, oni jsou prostě machři. Stanou se našimi blízkými přáteli, našimi důvěrníky. Vstoupí nám do života jako lidé, kteří nám vždy pomohou, budou nám po boku a nikdy nedopustí, abychom trpěli našimi rozhodnutími.

Víte, požádat o radu někoho, kdo životu a životním rozhodnutím rozumí více než vy, i když na bázi již 6000 staré čínské metody, která vždy fungovala a fungovat bude není ostuda, ale naopak je to vaše výhra. A bude to vaše výhra po zbytek života. Již žádná špatná rozhodnutí. Kontaktujte nás. Dokážeme váš život zavést do kolejí, které pro vás budou příjemné a budou vám přinášet radost. Zkuste to s námi. Nebudete první a nebudete ani poslední. Máme své zkušenosti a zvládneme pomoci i vám.

Těšíme se na vás.

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page