Jak vhodným způsobem podporovat své děti?
top of page

Jak vhodným způsobem podporovat své děti?

Co v nich podporovat, jak rozvíjet jejich talenty a přirozené dispozice?


Někdy si nejsme jisti jak správně postupovat nebo se rozcházíme se svými názory s dětmi a díky tomu máme mezi sebou napjaté vztahy. Určitě je důležité dětem pomáhat v jejich přirozeném rozvoji, je důležité je podporovat ve směrech, ve kterých jsou přirozeně silné a mají v nich dispozice uspět.


Na těchto základech se potom lépe staví úspěch v rámci vzdělávacího systému, v zaměstnání i v jejich osobním životě. Jenže jak zjistit, které ty přirozené směry to jsou? Určitě velmi pomáhá znát přirození vzorce Vašeho dítěte.


Ty se dozvíte v rámci osobního rozboru BaZi dítěte. Tato tradiční metafyzická technika pracuje s indiciemi tzv. životního kódu a ukáže Vám Vaše dítě z jeho nejpřirozenějších stránek v různých oblastech.


S těmito informace se Vám bude nejen s dítětem lépe komunikovat, ale lépe skloubíte jeho přirozené silné stránky a dispozice s nároky, které jsou na dítě kladeny ve škole, v kroužcích nebo dokonce i Vámi.


Poznejte lépe své dítě pomocí této techniky a buďte pro něj těmi nejlepšími rodiči a průvodci. Více informací získáte na www.fuzhi.cz nebo zavolejte do Centra tradiční čínské medicíny a seznamte se se specialistkou na techniky metafyziky - Ing. Natalii Loginovou.


Oběmi způsoby si můžete objednat osobní konzultaci BaZi Vašeho dítěte. Darujte tento výjimečný dárek sobě i svému dítěti.


17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page