Jídlo je nástrojem pro kvalitní život. Pro mnohé je to vášeň a radost, jiní ho vnímají jako problém. Jak ho vnímáme, a jak se stravujeme, se vždy časem objeví v některé zásadní oblasti našeho života – v oblasti našeho zdraví, dostatku energie a chuti do života, na naší kráse i postavě.
Jídlo je partnerem zdraví a pomáhá řešit různé nedostatečnosti a disbalance v našem těle. Proto se mu věnují obě medicíny – klasická západní i přírodní východní. Jídlo není jen zdroj kalorií a hmotou pro utišení hladu. Jídlo není jen tématem hubnutí a udržení kil, i když pro mnohé z nás je to téma důležité, a v rámci přednášky se budeme také věnovat udržení kil a hubnutí. Přednáška „Stravování podle ročních období – podzim“ přináší informace o vhodných potravinách a jejich kombinacích pro toto období.
Získáte informace, které vám pomohou:
zbavit se toxického vztahu k jídlu a některým potravinám.
Seznámíte se s přirozenými zákonitostmi ročních období a stravování, které pomáhají k udržení vaší kondice, energie a zdraví.
Získáte zajímavé a rychlé recepty na podzimní období.
Dozvíte se, jak skladba potravin ovlivňuje vaši výkonnost a emoce.
A samozřejmě se dotkneme tématu udržení kil a hubnutí v období podzimu.
Stravování podle ročních období vychází z principů přírodní medicíny a je nenásilnou a přirozenou cestou, která vede ke kráse, štěstí i zdraví. Každé roční období nabízí našemu tělu poklady ve formě vhodných a dostupných potravin.
Je jen na nás, zda o těchto pokladech něco víme a dokážeme si je ve vhodné a chutné formě dostatečně dopřát.
„Osobně propojuji informace západního výživového stylu s východním a vybírám z nich, nejen pro sebe, to nejlepší, co nabízejí.“
Comments