top of page
Vyhledat
Obrázek autoracentrumfuzhi

Setkání klientů a partnerů Centra FUZHI Praha

Vážení klienti a partneři,

dovolujeme si Vás pozvat na setkání klientů a partnerů Centra FUZHI Praha, které se koná v úterý 14. 9. 2021 od 15:00 v Centru FUZHI, Korunní 104, Praha 10 – Vinohrady.

PROGRAM:

15:00 Uhlíř Karel - ukázka Čchi-kung cvičení

16:00 ochutnávka různých druhů čajů + představení FUZHI TEAMU

(kosmetika, permanent makeup, masáže, fyzioterapie)

17:00 Benda Michal - přednáška - život s energií


Na tomto neformálním setkání Vám představíme systém služeb a mentoringu v oblasti zdravého životního stylu, udržení výkonnosti a energie pro život, který chcete mít, chcete si ho udržet a užít.


„Život na vlně energie a zdraví“ s Centrem FUZHI aneb udržení energie, vitality a zdraví.

Představíme Vám nejen možnosti, které tento systém nabízí, ale také naše spolupracující partnery a mentory, kteří se na tomto projektu a péči o klienty budou podílet.

A věřte, že jsou to velmi inspirující lidé, kteří se mohou stát Vašimi mentory, kouči a trenéry v oblasti zdraví, zdravého životního stylu a osobního i profesního růstu.

Spojení tradičního východního a moderního západního přístupu i technik umožňuje poskytnout efektivní podporu našim klientům, obzvlášť v době vysokých nároků na výkon, zvládání stresu, udržení energie a zdraví.


Naše péče je zaměřena na jednotlivce i skupiny, kteří řeší zvlá dání mimořádných podmínek při kariérním růstu, budování byznysu, řízení nových projektů a dosažení svých osobních cílů.


Poskytujeme komplexní podporu, a to v různých oblastech:

Příroda je lék – fytoprogram, zachování energie a harmonizace; kondiční koučink; ozdravné služby a harmonizace těla; krása, omlazení, energie; štěstí – radost – úspěch – bohatství s metafyzikou.


Naše služby propojují východní i západní techniky osobního i profesního rozvoje nebo péči o zdraví a krásu. Cílem je být na vlně energie a žít úspěšný a spokojený život s podporou přirozeného energetického potenciálu. Individuální přístup ve všech oblastech zajišťuje efektivní a rychlé změny.


Budeme moc rádi, když nám svou účast potvrdíte mailem centrum.fuzhi@gmail.com nebo telefonicky 775 901 660.


Těšíme se na Vás.



72 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page