Únor - ledviny
top of page

Únor - ledviny

Vážení partneři a klienti Centra Fuzhi,

podle tradiční čínské medicíny je únor měsícem ledvin. To znamená, že ledviny potřebují naší zvýšenou pozornost a péči. Jsou na ně v tomto období kladeny největší nároky.

To, že ledviny oslabujeme si nejdříve vůbec nevšimneme. Nebolí to. Ale tělo časem začne vysílat signály, že není něco v pořádku. Když tyto signály přehlížíme, dochází nakonec k nemoci.

Jak tomu můžeme zabránit, a co můžeme pro sebe a své ledviny v tomto měsíci udělat?


· Zaměřte se na sebe a dopřejte si více klidu.

· Dopřejte si kvalitní a delší spánek.

· Vyhýbejte se stresu.

· Dodržujete správný pitný režim – doporučená je teplejší voda a bylinkové čaje.

· Dopřávejte si vhodné teplé jídlo, do svého jídelníčku zařaďte vhodné potraviny.

· Méně solte.

· Neslaďte, bílý cukr opravdu naše tělo nepotřebuje, navíc, projeví se to hezky i na vaší postavě.

· Nepijte alkohol. Ledvinám, alkohol opravdu neprospívá. Zapojte se do tradiční kampaně – suchý únor.

· Chraňte se před chladem a nachlazením.

· Dopřejte si přírodní bylinné čaje a přírodní produkty, které pomáhají udržovat a posilovat energii ledvin a pomáhají udržet v náročném období končící zimy naše tělo a nás v dobré kondici a plné energie, podporují vaši imunitu.


To jsou všeobecná doporučení, která se v období zima tradičně vyplatí dodržovat. O některých si řekneme více.


Spánek – kvalitní a dostatečně dlouhý


Na světě je opravdu málo věcí, které dokážou tak moc tělu pomoci, jako je kvalitní, dostatečně dlouhý spánek. V zimě se doporučuje spát trochu déle, než je tomu např. v jarních nebo letních měsících.


Co dělat, když spánek nepřichází nebo se často budíte a zároveň nechcete tělo (ledviny) zatěžovat léky na spaní?


Využijte účinků bylin, které přirozeným způsobem pomohou vašemu tělu přejít do klidové fáze, po které přichází kvalitní spánek, zasloužený odpočinek vedoucí k doplnění energie, kterou potřebujeme.


Kapsle AŇ ŠEŇ (https://www.efuzhi.cz/shop/produkty/produkty-tradicni-cinske-mediciny/an-sen) obsahuji tradiční speciálně vyváženou směs bylin, které ve velmi krátké době pomohou ke zdravému a kvalitnímu spánku. Zároveň nezatěžují tělo toxickými látkami, které musí ledviny z těla pracně odbourávat. Máte-li náročné období, plné stresu je tato bylinná směs tou nejlepší volbou, a to nejen v únoru.


Když chybí energie


můžeme ji doplnit směsí bylin I Sheň Bao


Tuto bylinnou směs můžeme charakterizovat jako energie pro ženy i pro muže – dar pro zdravé a vitální ledviny.


V tradiční čínské medicíně je málo bylinných směsí, které by se dělily na ženské nebo mužské. Ale u podpory energie ledvin tomu tak je. Protože energie ledvin má velký vliv na naše pohlavní orgány, na naše ženství a mužství, které je ze své fyzické podstaty rozdílené, stejně rozdílené jsou i bylinné směsi na jejich podporu.



Bylinná směs I Sheň Bao pro ženy je svým složením řešením k posílení této energie. Můžete začít přirozenou přírodní cestou měnit tento stav. Tyto kapsle podporují naši imunitu, posilují energii, chrání před bakteriálními a virovými infekcemi, mají antibakteriální, protizánětlivé účinky; zvyšuje metabolizmus ledvin; mají uklidňující účinek .


Nepodceňujte oslabení okruhu ledvin, má významný vliv na to, zda otěhotníte nebo donosíte zdravé dítě. Této problematice se budeme věnovat v jiném článku.



Jak se říká, i muži mají své dny a mají své problémy a potíže z důvodu oslabení ledvin.


Tyto bylinné kapsle I Sheň Bao pro muže, které mají jiné složení než kapsle pro ženy a svým účinkem směřují na vitalitu, energii mužů. Mají silný celkově regenerační účinek, podporují detoxikaci organizmu, zlepšují prokrvení orgánů malé pánve, stimulují nadledvinky a zlepšuje metabolické procesy v těle, mají pozitivní vliv na poruchy sexuálních funkcí a předčasnou ejakulaci, pomáhají při problémech poruch močení a při normalizaci tekutého prostředí organizmu.


Energie a vitalita mužů, mužská potence.


I zde, o těchto kvalitách mužů rozhoduje právě energie ledvin.



Tyto kapsle nejen pomohou s doplněním chybějící energie, ale také udrží ve vitální formě erektivní schopnost těla. Vigor je přírodním produktem pro hezké chvíle i v období, kdy tělo začíná postrádat přirozenou vitalitu. Není důvod, aby se muži těchto prožitků vzdávali. Vigor je vhodným a přirozeným řešením pro tyto problémy. Aby se muž cítil, a také byl vitální i v této oblasti, je mimo již zmiňovaného produktu I Sheň Bao vhodné použít posilující kapsle VIGOR.


Existují i další bylinné směsi a potravinové produkty, které pomáhají k vitalizaci ledvin a řešení problémů, které z důvodu jejich oslabení mohou přicházet. Rádi vám je představíme a doporučíme vhodné produkty nebo jejich kombinace právě pro vás.


Představené produkty si můžete zakoupit od 7. 2. do 14. 2.2022 s akční slevou na našem e-shopu www.efuzhi.cz nebo přímo u nás v našem centru.


Přejeme vám krásný a vitální únor!


Těšíme se na komunikaci s Vámi – kolektiv Centra FUZHI

25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page