Ženské zdraví - ledviny, močový měchýř
top of page

Ženské zdraví - ledviny, močový měchýř

Aktualizováno: 9. 4. 2021

Zdraví ženy je velmi důležité nejen ke splnění jejího bilogického poslání, ale také ke zvládání jejich náročných úkolů dnešní doby. Energetický potenciál, který žena má je často oslabován nevhodných životním rytmem, neakceptací biologického nastavení a potlačování symptomů, které tělo vysílá, že není v vše v pořádku. Tato vědomá či nevědomá ignorace vede časti k zdravotním problémům, někdy i fatálním. Často první signály jsou právě realizovány, pánevním dnem, ledvinami a močovým měchýřem.

Vyčerpání se projevuje na tzv. kvalitě krve a výživy ženského organizmu a jedním z poznatelných signálů těla je tmenstruace ženy. Dle tradiční čínské medicíny (dále jen tčm) jsou za menstruaci odpovědny zvláště tyto 3 meridiány: dráha ledvin, dráha jater a dráha sleziny. Právě dráhy jater a sleziny jsou hlavními "viníky" premenstruačních potíží. Dráha sleziny krev "vyrábí" a dráha jater je pak jakýmsi "rezervoárem" krve. V našich doporučeních se zaměřujeme na podporu těchto okruhů.

Dnes bychom rádi představili přírodní bylinné produkty, které do kategorie ženského zdraví a právě ledvinám a močovému měchýři prospívají. Navíc pomáhají i s kvalitou vaginálního prostředí.

Kapsle I Sheň Bao pro ženy Cítíte se unavená, máte stále studené nohy a ruce, …??? Vykazujete nedostatek energie, za kterou jsou zodpovědné ledviny (životní energie Qi - čteme či). V naší nabídce je speciální směs pro ženy a jiná je pro muže.

Bylinná směs I Scheň Bao pro ženy • chrání proti bakteriálními a virovými infekcemi; • má antibakteriální, protizánětlivé účinky; • stimuluje činnost trávicího traktu; • zvyšuje metabolizmus ledvin; • má sedativní a uklidňující účinek; • je prevencí imunodeficitních stavů.

Oslabení energie ledvin dle tčm má zásadní vliv na naši vitalit, zdraví i schopnosti uspět v mnoha životních situacích. Nepodceňujte tento vliv na svůj život i zdraví. Oslabený okruh ledvin nám o sobě dává vždy dostatečně dopředu svými signály vědět. Jaké to jsou se můžete dovědět v našem videosemináři Základy TČM 5 elementů - element VODA nebo při konzultaci s naším mentorem zdraví a zdravého životního stylu v Centru tradiční čínské medicíny FUHI (lez konzultovat i online).

Oslabení tohoto okruhu má významný vliv např. na to, zda otěhotníte nebo donosíte zdravé dítě. Této problematice se budeme věnovat v připravovaném videosemináři Ženské zdraví pohledem tčm.

TAMPONY vaginální ozdravné-profylaktické nebo spíš známe jako vaginální bylinné tampony či hovorově "čínské kuličky". Tyto tampony jsou opravdu výjimečné a jejich bylinné složení je darem pro ženské tělo.

Historicky byly užívány na císařském dvoře, kde bylo pravidlem udržovat císařovnu, manželky císaře a jeho konkubíny zdravé a krásné, schopny plodit zdravé děti a být dobrou partnerkou císaře. Proto bych doporučila každé ženě, aby na sebe a své zdraví pohlížela jako císařovna. Je to totiž to nejdůležitější, co můžeme pro sebe a své okolí udělat.

Složení:

Kořen stemony (Stemona sessilifolia), tráva srdečníku obecného, plody jarvy Monierovy, oddenek přestupu (Smilax ornata), plody bytelu metlatého (Kochia scoparia), kořen děhelu čínského (Angelica sinensis), oddenek koprníčku čínského (Ligusticum chuanxiong), borneol.

Tampóny používáme i v případě, že nemáme zdravotní problémy. To hlavně z důvodu prevence, detoxikace těla, udržení mladistvého prostředí.

Vlastnosti bylinných tamponů: • Čistí nahromaděné bakterii v organizmu ( vyvádí bakterie z těla přirozenou cestou). • Skládá se z čistých bylin, rychle snižuje zánět.

• Čistí dělohu a pochvu od patogenních bakterií a virů.

Kosmetický efekt: u 80% žen, se objevují projevy jako jsou zhoršení pleti, vznik skvrn na kůži, suchá pokožka, vrásky, je výsledkem různých gynekologických onemocnění. Tampony normalizuji průtok krve a práci orgánů vnitřní sekrecí, výrazně zlepšuji vzhled žen.

Preventivní účinek: zdravým ženám se doporučuje, aby se používali jeden tampon měsíčně, pro profylaxi gynekologických onemocnění Prosím, nepleťte si vaginální bylinné tampóny GW s tampony, které se používají při menstruaci. Jejich účel je absolutně odlišný. Tampón se nedoporučuje užívat, když máte zavedené nitroděložní tělísko a když jste těhotná.


Proč jsme zařadili přírodní kapsle I Sheň Bao pro ženy a Bylinné vaginální tampóny jako dárek?

Zdravá žena je důležitá nejen pro sebe, ale také pro svého partnera nebo rodinu. Ženy jsou pilířem rodiny, ať již pečují o děti, svého partnera nebo rodiče. K tomu potřebuje nejen hodně energie a síly, ale hlavně potřebuje být zdravá. Darujte ženám ve svém okolí ženské zdraví a naučte je o sebe pečovat. Není důležitá jen jejich krása, ale zdraví tzv. zevnitř, které se na té vnější kráse určitě objeví.

Nejste-li si dárkem jisti, můžete ženě darovat osobní konzultaci s mentorem zdraví v Centru tradiční čínské medicíny a tím ji otevřete cestu k informacím, které ji pomohou udržovat své zdraví, energii, vitalitu, kondici a ke štěstí. Tento dárek můžete darovat jako Dárkový poukaz.




47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page